Perhatian!! Anak² ada masalah speech delay & lemah IQ ikhtiar sekarang!

Rahsia kami berjaya bantu lebih +10,000 kanak² yang ada masalah speech delay dan lemah IQ

Dah cuba ikhtiar bermacam cara untuk anak tapi masih tiada perubahan?

Speech delay

Tantrum

Malas Belajar

Kurang Focus

Lemah Daya Ingatan

Lemah Pelajaran

Awas Jangan Abaikan!!!

Sekarang kami ada solusi terbaik untuk bantu anak² yang lemah IQ dan speech delay..

Memperkenalkan!

Excel Hana sebagai makanan tambahan terbaik untuk anak². Ia mempunyai kandungan aktif ginko biloba dan juga moringa..

Bawah ni saya kongsikan real feedback masalah anak speech delay dan lemah IQ apa kata mereka..

Sekarang kami akan terangkan fakta secara saintifik yang perlu anda tahu mengenai Excel Hana bagaimana ia boleh membantu selesaikan masalah anak²

DIFORMULASIKAN EKSTRAK PREMIUM YANG TERBAIK

GINKO BILOBA

◾ Ginkgo Biloba telah dijadikan sebagai ubat tradisional di berbagai negara

◾ Membantu kesehatan otak & meningkatkan daya ingat

◾ Mampu memperbaiki dan meningkatkan aliran darah ke otak, sehingga kesihatan otak dapat terjaga

MORINGA

◾ Bantu mengawal emosi untuk meredakan stress

◾ Mampu merawat masalah kekurangan nutrien dalam badan kerana bersifat antioksidan dan kaya dengan pelbagai nutrisi

◾ Berperanan menyokong kesihatan otak dan fungsi kognitif

PROBIOTIK

◾ Bantu meningkatkan sistem imun dalam tubuh badan

◾ Meningkatkan kecerdasan otak 

◾ Membantu tingkatkan kesehatan mental dan mencegah stres pada anak kecil

PREBIOTIK

◾ Menunjang pertumbuhan bakteri baik dalam sistem pencernaan

◾ Membantu penyerapan kalsium

◾ Membantu tubuh dalam mencerna karbohidrat iaitu dan sumber tanaga

VITAMIN C

◾ Membantu membentuk dan memperbaiki sel darah merah, tulang, dan jaringan dalam tubuh anak

◾ Meningkatkan sistem imunisasi dalam badan

◾ Mengekalkan kesihatan sistem saraf yang berkait rapat dengan sistem komunikasi anak yang membantu mereka berjalan, bercakap dan sebagainya

ELDERBERRY

◾ Meningkatkan sistem imun tubuh

◾ Membantu untuk melawan gejala flu

◾ Memiliki khasiat untuk membantu melawan cancer, melawan bakteri berbahaya dan juga virus

◾ Mengandung vitamin A yang dikenal sebagai vitamin yang bagus untuk kesihatan mata

Semua bahan yang terdapat dalam Excel Hana sememangnya dirumuskan khas untuk bantu perkembangan otak dan minda anak²

ANTARA KEBAIKAN² LAIN EXCEL HANA

SESUAI UNTUK 2 TAHUN DAN KEATAS (DEWASA PUN BOLEH)

JOM TENGOK LAGI FEEDBACK!! APA KATA MEREKA MENGENAI EXCEL HANA

Tak perlu fikir & tunggu lama untuk bantu anak!! Jom dapatkan vitamin Excel Hana Sekarang!!!

Postage available Setiap hari kecuali sabtu, ahad & cuti umum..

"KEJAP..TUNGGU DULU!!"

Grab order 2 botol & keatas terus dalam website hari ini auto layak sertai cabutan bertuah yang bernilai sehingga SGD13,000

Klik Button "Beli Sekarang" Untuk Tempahan

Family set

3 Bottle + Free 2 Bottle

SGD179.00

SGD445 Save SGD226

✅ FREE SHIPPING

✅ FREE 2 BOTTLE

✅ LUCKY DRAW

combo set

2 Bottle + Free 1 Bottle

SGD119.00

SGD267 save SGD148

✅ FREE SHIPPING

✅ FREE 1 bOTTLE

✅ LUCKY DRAW

trial set

1 Bottle

SGD59.00

SGD89 save SGD30

❌ NO FREE SHIPPING

❌ NO LUCKY DRAW

Ada Kemusykilan?

Rujuk soalan lazim dibawah..

Tiada kesan sampingan sebab semua isi kandungan dalam ni adalah dripada bahan semula jadi. Tiada campuran bahan kimia atau ubat ubatan

Sebotol ada 66 biji, ikot cara penggunaan jika diambil 2 biji sehari, tahan 30 hari. Jika sebiji sehari tahan 2 bulan

Seawal umur 2 tahun hingga org dewasa. Jika yang bawah 2 tahun dah pandai gigit dan isap tablet pun dah boleh makan

Sebagai makanan tambahan bagi membekal nutrisi yg cukup untuk memastikan kesihatan mental dan fizikal sentiasa dalam keaadan yang baik. Anak kita hanya akan cemerlang apabila mereka sentiasa sihat dan tenang. Mudah belajar, rajin dan lebih mendengar nasihat

Setiap pagi dan malam, ikot keselesaan ibubapa sendiri, sebelum atau selepas makan pun boleh

Proses penghantaran mengambil masa 3-5 hari bekerja bergantung pada lokasi penerima

  1. Tekan Butang ‘BELI SEKARANG’
  2. Isi maklumat penghantaran dengan lengkap
  3. Tekan ‘NEXT’
  4. Pilih pembayaran secara Cash On Delivery atau buat pembayaran secara online dengan memilih jenis bank
  5. Tekan ‘COMPLETE ORDER’
  6. Anda akan terima details tracking nombor di email apabila order telah diproses
  7. Dan tunggu barang sampai

Ada masalah nak order di website?

Disclaimer: Apa yang kami nyatakan di web ini adalah benar dan tepat mengikut fakta semasa dan dari ulasan pengguna sebenar. Pengguna dinasihatkan menggunakan produk ini seperti arahan pada produk. Produk ini akan memberi kesan terbaik sekiranya pengguna mengamalkan dengan cara betul berdasarkan banyak testimoni yang diperolehi. Kita berikhtiar, Tuhan yang menyembuhkan

Disclaimer: This site is not a part of the TikTok and Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is not endorsed by Facebook and TikTok in any way. TikTok is a trademark of TikTok.com and Facebook is a trademark of Facebook Inc