PERHATIAN MAMA & BAKAL MAMA

Anda mesti risau dengan masalah ni kan?

"Mengandungkan anak ke-2 ni alahan saya teruk sangat, Alhamdulillah lepas dah consume hana milk ni alahan dah kurang bacaan Hb pun okay tak macam sebelum ni"

- Siti Khadijah (Pengguna)

Jangan percaya kami lihat sendiri apa kata mereka..

Total jumlah terjual sehingga hari ini

0
Unit

Kami faham sangat dengan masalah ni

Sebelum ni dah cuba pelbagai cara tetapi masih tiada perubahan ketara?

Jangan risau kami nak share satu solusi yang terbaik supaya boleh bantu masalah mama semua

Memperkenalkan..

Hana Milk

Sebagai minuman tambahan untuk kesihatan ibu hamil dan ibu menyusu. Ia mempunyai bahan semula jadi dan makanan sunnah yang terbaik

Jangan risau tiada gula putih digunakan dalam Hana Milk..

Dijamin Halal & ada kelulusan KKM

Siapa yang sesuai consume Hana Milk?

Kenapa susu kambing bukan susu lembu?

Kandungan gizi di dalam susu kambing lebih tinggi berbanding dengan susu lembu..

  1. Protein 2.1x ganda
  2. Kalsium 2.2x ganda
  3. Zat Besi 2.0x ganda
  4. Potasium 2.1x ganda
  5. Vitamin A 3.8x ganda

Kenapa perlu pilih hana milk bukan jenama lain?

Betul ke bagus untuk ibu hamil?

Ya sangat bagus sebab mengandungi kalsium yang tinggi serta mengandungi nutrisi seperti vitamin C, zat besi dan asid folik

Jangan percaya kami, tapi lihat sendiri testimoni kami..

Jangan Tunggu Lagi!!!
Jom Dapatkan Sekarang!!!

Postage available setiap hari kecuali cuti umum, sabtu & ahad..

KEJAP✋

TUNGGU DULU!!!

Grab order terus hari ini anda berpeluang sertai cabutan bertuah bernilai sehingga RM18,000

BESERTA...

TAMBAHAN 4 FREEGIFT EBOOK menanti anda jika buat pembelian terus melalui website hari ini!!

Klik Button "Beli Sekarang" Dibawah Untuk Tempahan

pakej jimat

5 Kotak Free 1

RM297

RM654 Jimat RM357

✅ FREE POSTAGE

✅ FREE 1 KOTAK

✅ 4 FREEGIFT EBOOK

pakej combo

2 Kotak

RM99

RM218 Jimat RM119

❌ TIADA FREE POSTAGE

✅ 4 FREEGIFT EBOOK

pakej trial

1 Kotak

RM59

RM109 Jimat RM50

❌ TIADA FREE POSTAGE

❌ TIADA FREEGIFT

Soalan lazim

Sekotak ada 20 sachet dan tahan untuk penggunaan 3-4 minggu

Sesuai untuk semua golongan terutama ibu hamil dan juga ibu menyusu untuk tambah susu badan

Setiap hari amalkan 1sachet sebelum sarapan pagi

Proses penghantaran mengambil masa 3-5 hari bekerja bergantung pada lokasi penerima

  1. Tekan Butang ‘BELI SEKARANG’
  2. Isi maklumat penghantaran dengan lengkap
  3. Tekan ‘CONTINUE’
  4. Tekan ‘PLACE ORDER’
  5. Pilih pembayaran secara Cash On Delivery atau Online Transfer dengan memilih jenis bank
  6. Anda akan terima detail tracking nombor di sms dan email apabila order telah diproses
  7. Dan tunggu barang sampai

Disclaimer: Apa yang kami nyatakan di web ini adalah benar dan tepat mengikut fakta semasa dan dari ulasan pengguna sebenar. Pengguna dinasihatkan menggunakan produk ini seperti arahan pada produk. Produk ini akan memberi kesan terbaik sekiranya pengguna mengamalkan dengan cara betul berdasarkan banyak testimoni yang diperolehi. Kita berikhtiar, Tuhan yang menyembuhkan

Disclaimer: This site is not a part of the TikTok and Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is not endorsed by Facebook and TikTok in any way. TikTok is a trademark of TikTok.com and Facebook is a trademark of Facebook Inc

Your personal data will be used to process yout order, support your experience throughout this website and for other purposes described in our privacy policy

Copyright © 2023 MommyHana. All Rights Reserved